Het team

Ik ben nieuwsgierig naar...

Oprichter & Eigenaar MOVE IT

Na mijn studie Sport, Gezondheid & Management (Sportkunde) aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen succesvol te hebben afgerond was ik zoekende naar hoe ik mijn passies en ambities wilde toepassen/realiseren in de (sport) arbeidsmarkt. Met als uitstroomprofiel Health Promotion & Performance en twee ambities kwam ik op de arbeidsmarkt terecht. Wat nu? Mijn eerste ambitie was (en is nog altijd) om sport & spel op een laagdrempelige manier aan te bieden zodat het voor iedereen in de samenleving toegankelijk is. Mijn tweede ambitie een eigen onderneming.

Tijdens mijn studie kreeg ik de mooie kans de minor Ondernemen & Innovatie te volgen waar ik een eerste opzet voor deze passie & ambities uitwerkte tot het resultaat van vandaag; ‘MOVE IT – Beweegprogramma’s op maat’! 

Inmiddels anderhalf jaar later krijgt MOVE IT meer en meer vorm en enthousiastelingen die de samenwerking met MOVE IT aangaan. Samen maken wij MOVE IT tot een groot succes!

Nadat ik zelf ondervond wat gezonde voeding met mijn gezondheid deed, heb ik een grote passie voor voeding ontwikkeld. Het lichaam is immers opgebouwd uit de voedingstoffen die je binnen krijgt en wanneer je hier aandacht aan besteed kun je vaak al met kleine aanpassingen een groot verschil merken. Je voelt je fitter en hebt meer energie om de dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Graag wil ik ook anderen inspireren en helpen met hun voedingsvragen. Om deze reden ben ik vier jaar geleden gestart met de opleiding Voeding & Diëtetiek.

Tijdens mijn opleiding heb ik de minor prestatiepsychologie gevolgd om meer inzicht te krijgen in het menselijk gedrag en doe ik mij stage diëtistisch handelen in een verpleeghuis om ervaring op te doen met de doelgroep ouderen.

Naast algemene vragen over voeding kun je bij mij ook terecht met vragen over overgewicht, ondergewicht, voeding bij hart- en vaatziekten, diabetes en COPD.